SOK Kampania wrześniowa - Dietetyk Szczecin - Dietetica - Move Your Genes
19245
post-template-default,single,single-post,postid-19245,single-format-standard,bridge-core-2.0.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17645

SOK Kampania wrześniowa

SOK Kampania wrześniowa

Sok- przyspiesza redukcję masy ciała, poprawia regenerację. W sam raz na pracowity wrzesień.

Co potrzebujemy:

Warzywa:

½ główki kapusty pekińskiej

1 ogórek (duży) lub 2 gruntowe (średniej wielkości)

Zioła:

½ szklanki liści mięty (świeżej)

1 gram żywicy guggul

1 małe kłącze imbiru

 

Sokownik

Jak robię sok:

1.myję warzywa bardzo dokłądnie –  mycie ma 3 etapy: zakwaszenie, alkalizacja i płukanie.

2.miksuje wszystkie warzywa, na koniec dodaję imbir, miętę.

3.po przelaniu do szklanki dodaje guggul

Smak: przeciętny

Bezglutenowy i bezlaktozowy.