Jakie produkty spożywcze są bezpieczne dla pacjenta w czasie chemioterapii – część 2
17869
post-template-default,single,single-post,postid-17869,single-format-standard,bridge-core-3.0.1,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17645

Jakie produkty spożywcze są bezpieczne dla pacjenta w czasie chemioterapii – część 2

Jakie produkty spożywcze są bezpieczne dla pacjenta w czasie chemioterapii – część 2

Czy dziurawiec jest bezpieczny dla osób będących w trakcie leczenia? Co z karotenoidami, likopen, resveratrolem, kwerycytyną czy sylimaryną?

Zapraszam do zapoznania się z moim wykładem wideo dostępnym na kanale Youtube.