Jakie produkty spożywcze są bezpieczne dla pacjenta w czasie chemioterapii - część 2 - Dietetyk Szczecin - Dietetica - Move Your Genes
17869
post-template-default,single,single-post,postid-17869,single-format-standard,bridge-core-2.0.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,side_menu_slide_from_right,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-19.5,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-17645

Jakie produkty spożywcze są bezpieczne dla pacjenta w czasie chemioterapii – część 2

Jakie produkty spożywcze są bezpieczne dla pacjenta w czasie chemioterapii – część 2

Czy dziurawiec jest bezpieczny dla osób będących w trakcie leczenia? Co z karotenoidami, likopen, resveratrolem, kwerycytyną czy sylimaryną?

Zapraszam do zapoznania się z moim wykładem wideo dostępnym na kanale Youtube.